tävling på JUSTINDREWBIEBER.BLOGG.SE

Är med i en tävling på JUSTINDREWBIEBER.BLOGG.SE där CDON.SE lottar ut detta på bilden under:
Gå med i tävlingen HÄR!

/emilia

#stacheswagging


tweets







haha, det blev lite fel ordning på på bilderna men det gör nog inte så mycket ? :P

DAGENS VIDEO




tycker att dom här videorna är så jävla sköna, gå in & kolla på användarnamnet till den som gör videorna alla är as goa typ :D hah puss /emilia

selena gomez är med på justins tour ?



asså förlåt för en jätte dålig uppdatering, men både jag och emilia har haft fullt upp med massa saker, men vi ska försöka förbättra oss.. tack för alla ni som kolla ändå :)


kostym. :))


DAGENS VIDEO





Enligt mig så är dehär en dom bästa videosarna när justin sjunger akustiskt /emilia
HAAAAN ÄRRR SÅÅÅ SÖÖÖÖÖÖÖT!! /lawen

facebook :)






DAGENS VIDEO


Kolla hur jätte glad han var förr, det är typ inte så längre och det tycker jag är sjukt synd, haha det är så roligt för när han sjunger så kollar inte ens vissa tjejer på honom typ haha :D Till skillnad från nu haha :D

Justin & Scooter Think They Can DJ


JUSTIN - RED ROOM


Man får fixa sitt hår så det blir JÄTTE högt så du får träffa han :D haha jag tror inte att jag ska göra det om jag går på någon konsert, hann inte bestämma biljetter till danmark så det blir inget där men om han kommer till sverige snart för det går ju rykten att han ska komma hit på vintern nästa år typ :) MAN FÅR HOPPAS!

DAGENS FRÅGA



Vilka bieber noveller läser ni? :)

REPLY från SF


skrev till SF & fick precis svar :) GRYMT hah :d  follow me :d
puss /emilia

dålig uppdatering

Hej alla, förlåt för jätte dålig uppdatering det är bara det att jag inte har haft tid typ att söka upp fakta och sånt om justin. Jag har inte heller kunnat komma åt twitter på datan så jag vet inte riktigt vad justin har gjort under denna tiden typ. Men ska försöka bättra mig.

Måste bara säga att jag har typ perioder där jag är "sur" på justin, haha nä men nu är det typ en sån period för att han ska åka till Japan IGEN och han kommer inte till sverige någon gång eller inte bestämmt iallafall.. det är riktigt störande tycker jag! Men ska försöka uppdatera mer (Lawen du måste också göra det mer då? :D) PUSS emilia


jasmine villegas fest



kolla på 5.25 när jasmine och killen pussas på munnen..

från: jbieber

JUSTIN PRATAR OM KYSSEN MED JASMINE


Asså jag tycker det är bra att han äntligen berättar liksom han visste ju att bilderna var ute, & han säger ju att han är ärlig mot sina fans men han berättade inte det. Jag själv tycker inte att bara liksom en kyss betyder något om man inte dejtar.

spotify

när denna reklamen kommer på spotify så spelar dom justin bieber låt "pray" i börjar, hehe om ni vill veta det då :P


I am smiling right now




jipppii, är man inte glad nu eller ? :o :)) <33

♥♥♥


vill verkligen se filmen, undra om det kommer visas i sverige?  nån som vet ?

hehe- vaa bara tvungen :)


FLASHBACK



justin tweetade denna videon precis :) vad ska man säga ? (a)

GRAHAM NORTON SHOW PREVIEW

Här är en förhandsvisning av när justin var på Graham Norton Show i London

I love his british accent!


Jack Black är så jävla skön! Om ni inte fattar vilken låt det är dom "sjunger" så är det låten Tribute från filmen Tnacious D där Jack Black har en av huvudrollerna, as kul film men det är bara för jag gillar Jack :D

JUSTINS KLÄDER

Här är några av kläderna man kunde köpa av Justin på eBay för välgörenhet


DR.DRE HEADPHONES



BBC RADIO INTERJUV - video


här var det jag skrev om för ett tag sen att han pratade lite om grammy nomineringarna men han pratar om annat också, värd att se! skrattade typ halva hah :D

SCOOTER PRANKS JUSTIN


AUKTION PÅ eBay FÖR VÄLGÖRENHET



Justin har startat en auktion på eBay där han auktionerar bort föremål för och ger pengarna till Great Ormond Street Hospital för att stödja deras välgörenhet. Han använder sin arme med fans för att samla in pengar till välgörenheten. Han besöker sjukhuset och hälsar på de sjuka barnen. Besöket som i flera månader har varit "top secret" eftersom vart justin än går så kommer det fans så stoppar inte kylan Justin för att komma till sjukhuset, Han säger bara med ett leende på läpparna: "Jag är från Kanada där vi får väldigt mycket snö men när det kommer snö hit så blir alla helt galna."

En 15 årig flicka som heter Ellen säger: " Jag har varit på Great Ormond Street så länge efter att jag  fick lukemia och när jag fick en stroke, nu ska jag ha en hjärn operation och jag är rädd men som tur är så finns min mamma där varje steg på vägen. Jag kunde inte tro att det var sant när Justin kom in på mitt rum. Mina kompisar går på hans konserter men jag kan inte följa med. Han sa att han ville sätta ett leende på mitt ansikte och det gjorde han!"

Efter besöket säger Justin: " Jag hade en väldigt bra dag här när jag träffade alla barn på sjukhuset. Det fanns så många coola barn där. Det gjorde verkligen min dag!"  Alla föremål på aktionen har Justin donerat själv, inkluderar kläder men också speciella biljetter till konserter med meet and greet med Justin.  Pengarna sjukhuset tjärnar på aktionen går till att det ska bli bättre hjälp på sjukhuset och pengar för att komma på nya mediciner för sjukdomar.

Aktionen startar på eBay idag och slutar den 12 december.


JUSTIN SOVER

Scooter twittrade precis:


aaw så söt ! (a)

Scooter hämnades på Justin efter att han skrev såhär:


haha gulligt :D


JUSTIN - OM NOMINERINGARNA


10 SIGNERADE GITARRER

Visste ni att Justin har haft eller har en tävling för att fira sitt nya album My World Acustic, där han signerade 10 gitarrer och lottade ut dom till 10 lyckliga fans. Det står på sidan att tävligen avslutas den 12 januari men när man går in på sidan står det att tävlingen är avslutad.. 

Det står såhär på sidan:

Teen.com’s Justin Bieber Guitar Giveaway has ended.
Don’t forget to leave a comment and tell us who you’ll be giving Justin’s guitar to if you win!

Fattar inte det står att tävligen är avslutad?
Tryck HÄR för att komma in på sidan


BBC RADIO INTERJUV - GRAMMYS

Justin Bieber blev nyligen nominerad för två Grammy Awards och han sa att han inte kunde tro att det var sant när han fick reda på det. Han sade: "Jag fick reda på mitt i natten, ca 03:30, att jag nominerad till två Grammisar. Det är fantastiskt, jag är så glad, igår kväll var jag helt galen. Det var en fantastisk känsla. Hela mitt liv har jag velat vinna en Grammy. Jag var uppe till 05:30.  "Den tonårsidolen sade att han ser upp till kungen av pop Michael Jackson som sin idol. Han sade: "Jag ser upp till Michael Jackson mycket och jag försöker inte efterlikna hans karriär, men han kunde ha fans från unga till gamla och det är något jag vill ha ."...
BBC radio interjuv


JUSTINS NYA PROFILBILD


SHIIITT VA SÖÖT !

tweet


LATIN GIRL



En ny låt som heter 'Latin Girl' har nu läckt ut på internet sen i måndags men det är ingen som vet om det är en gammal eller ny låt som han kanske skulle ha på sitt nya låt. Vissa källor säger att låten skulle vara på My World - The Collection men att den inte var tillräckligt bra.

Det var samma sak med låten Pick Me som bara finns på internet. Vissa säger också att låten är väldigt gammal och kom ut nästan samtidigt som Pick Me men vi vet inte säkert. Det ryktas att låten är skriven till Selena Gomez eller Jasmine V. Vi får se om den kommer ut på något album eller vad som händer.

2 GRAMMY NOMINERINGAR!

fb:

twitter:

VISSTEE DET! Så glad för hans skull! Om ni inte fattar hur han känner kan ni kolla här hur han reagerade:


hahahha älskar honom !

Jag satt uppe inatt och försökte kolla på videon där man fick se vilka som var nominerade och sånt men det funkar inte här i Sverige..

JUSTIN ÄR NOMINERAD PÅ DESSA KATEGORIER:
'
best new artist'
& ' best pop vocal album'
Jag vet inte om man kan rösta på grammys  men i'll let u know when i know :)

-'JUSTIN ROCKS THE HOUSE IN PARIS'



Justin Bieber gave a concert at the Palais Chaillot in Paris, France on Tuesday November 30th. The teen singer is overseas still touring for My World 2.0. He will return to the U.S. for a concert in NH on December 9th and the Z100 Jingle Ball in NYC with Katy Perry and Selena Gomez on December 10th.

google translate:
Justin Bieber gav en konsert i Palais Chaillot i Paris, Frankrike tisdagen den 30 november.
Den tonåring sångaren är utomlands fortfarande turnerar för My World 2.0. Han kommer att återvända till USA för en konsert i NH den 9 december och Z100 Jingle Ball i New York med Katy Perry och Selena Gomez den 10 december.


facebook



Justin på förra årets grammy awards. Då var han inte nominerad


tweets


Om jag har fattat det rätt så är det att han väntar på att veta om han har blivit nominerad till the grammy awards eller inte... Jag tror alla vet att han kommer bli, liksom vem vinner priset årets bästa artist på AMA's och inte blir nominerad till grammys? 

har inte kunnat somna än.. men ska försöka nu. skriver hur det gick imorgon. godnatt /emilia


TWEET


Det verkar inte vara så bra väder i Frankrike? haha

HAR NI KÖPT JUSTINS BOK?


det har jag! och det tycker jag också att ni ska göra! man kan köpa den för bara 163:- HÄR & det är fri frak så det är ett bra pris och det billigaste jag kunde hitta haha :) ska sova nu men ha det ! kommer skriva några inlägg imorgon också så fortsätt följa :)
/emilia

RÖSTA PÅ JUSTIN


HÄR kan du rösta på Justins musikvideos somebody to love eller baby så att dom vinner favorite video of the year på MTV. Jag vet inte om det är någon tävling som kommer sändas på MTV som tex american music awards men det skadar inte att rösta ändå!


JUSTINS HÅR


Vad har hänt med justins hår? Han sa ju för ett tag sen att han skulle klippa sig eller ändra sin frisyr under året men det ser inte ut som han har klippt det så han kanske bara har gjort så för att testa eller något? vi får se :)

JUSTIN SJUNGER FRÈRE JACQUES


SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SÖÖÖÖT

EL HORMIGUERO


älskar när han sjunger somebody to love & precis efter när han säger 'like that'

BIEBER LOVERS

Hej alla bieber lovers,
Vi är två 16 åriga tjejer som heter Lawen och Emilia och verkligen älskar Justin Bieber. Vi kommer försöka skriva om de mesta som händer i hans liv och vi ska försöka uppdatera varje dag. Hoppas ni fortsätter följa våran blogg och ni får jätte gärna kommentera om något ni skulle vilja att vi bloggade om eller ha med i bloggen. Ni kan också ta kontakt med oss om ni skulle vilja blogga med oss. Puss och kram från Lawen och Emilia ♥

världens snyggaste kille !